abaud is opgericht door Bas Wilkes en Maud de Wildt. Bas en Maud werken al lang samen. De afgelopen jaren waren zij samen bestuurder van Cardiologie Centra Nederland. Vanuit Cardiologie Centra Nederland en via het netwerk van Zelfstandige Klinieken Nederland zagen zij hoeveel zorgondernemers worstelen met dezelfde vraagstukken, hoe vaak iedereen zelf het wiel moet uitvinden en hoe moeilijk het is om de zorg echt te vernieuwen. Geïnspireerd door ondernemerschap en met de drive om de zorg verder te helpen zijn zij in 2021 abaud gestart. Met abaud richten zij zich specifiek op zorgondernemingen.

‘Onze ervaring is dat juist bij zorgondernemingen, waar vaak een arts aan het roer van de organisatie staat, een enorme drive is om de zorg te verbeteren. Tegelijk zijn dit vaak kleinere ondernemingen die de expertise missen die wel nodig is om je staande te houden in een sterk gereguleerde sector.’

Bas Wilkes

Bas heeft een achtergrond in de bedrijfseconomie en bedrijfskunde, als bestuurder en CFO heeft Bas veel ervaring opgedaan in de zorg. Bas is datagedreven, weet complexe vraagstukken snel te duiden en bouwt van daaruit aan een oplossing.

Heb je vragen over financiering, contractering, control, bedrijfsvoering, governance of support, bel of app Bas.

Maud de Wildt

Maud heeft een achtergrond in biomedische- en gezondheidswetenschappen. Maud is analytisch en pragmatisch. Ze doorgrondt problemen, legt verbanden tussen verschillende organisatieonderdelen en zoekt de oplossing in een continue verbetering voor de organisatie.

Heb je vragen over compliance, kwaliteit, privacy, informatiebeveiliging, procesoptimalisatie, extern toezicht, bel of app Maud.