In een organisatie is het essentieel dat medewerkers zich veilig en gehoord voelen. Soms kunnen er echter situaties ontstaan waarbij medewerkers zich ongemakkelijk voelen of te maken krijgen met ongewenst gedrag. Het is van groot belang dat hier op een zorgvuldige manier mee om wordt gegaan.

Bij abaud begrijpen we het belang van een veilige werkomgeving en bieden we de diensten van een professionele vertrouwenspersoon aan. Deze onafhankelijke vertrouwenspersoon staat klaar om medewerkers ondersteunen, adviseren en begeleiden bij situaties die gevoelig liggen of als onprettig ervaren worden.

Hoewel veel zaken intern opgelost kunnen worden, kan het wenselijk zijn om een externe vertrouwenspersoon in te schakelen voor een objectieve en professionele benadering. Met abaud als partner kunnen organisaties vertrouwen op professionele en onafhankelijke ondersteuning om een positieve en veilige werkcultuur te bevorderen.

 

Andrea is gecertificeerd vertrouwenspersoon en onderdeel van het team van abaud.

Zij heeft als rechter-plaatsvervanger en lid van de geschillencommissie ruime ervaring met het voeren van lastige gesprekken, conflicten en geschillen. Ook is zij bekend met de zorg waar zij onder andere toezichthouder en commissaris is bij diverse zorgaanbieders. Andrea weet haar mensgerichte en empathische competenties te combineren met haar analytische en organisatie sensitieve blik. Dit maakt dat mensen zich bij haar op hun gemak voelen. Hierdoor kan Andrea snel tot de kern komen en oplossingsgericht aan de slag kan, voor werknemer en werkgever.

Neem contact op voor meer informatie over de vertrouwenspersoon as a service of mail direct naar vertrouwenspersoon@abaud.nl.