abaud dé partner voor HR-zaken in de zorgsector. Loop je tegen uitdagingen aan of wil je meer tijd besteden aan zorgverlening? Wij begrijpen de behoeften van de zorgsector en bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw HR-processen te optimaliseren.

Wat we bieden:

  • Ontzorgen: Wij nemen de volledige HR-administratie en het HR-beleid uit handen, zodat jij je kunt focussen op de zorgverlening.
  • Sparren op niveau: We staan klaar om te sparren over personeelsbeleid, strategie en andere HR-vraagstukken.
  • Kennisoverdracht: We delen onze brede ervaring en kennis in de zorgsector, waardoor je beschikt over de expertise die nodig is om gefundeerde beslissingen te nemen.

Onze belofte:

  • Effectief ondernemen: Met onze ondersteuning kun je effectiever ondernemen en groeien als zorgonderneming.
  • Ontzorgen: Wij zorgen voor een soepele en efficiënte HR-operatie, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: zorg verlenen.

Personeelsadministratie, als abonnement.

In elk groeiend bedrijf komt bij HR-management een berg administratief werk kijken die veel kostbare tijd vergt. En zowat élke ondernemer of bestuurder ergert zich aan de hoeveelheid HR-administratie, zoals personeelsadministratie en loonadministratie, die daarbij komt kijken. Je kan je personeelsadministratie eenvoudig uitbesteden aan abaud. Dit vanaf 39 euro per medewerker per maand*.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

 

Kelly is een gedreven HR-professional met ruime ervaring in de zorg en specifiek bij zorgondernemingen. In haar loopbaan heeft Kelly diverse zorgaanbieders geholpen met het opstellen van strategisch personeelsbeleid, het optimaliseren van de HR-cyclus, het opzetten van onboarding- en opleidingsplannen en het begeleiden bij complexe verzuimdossiers. Haar drijfveer hierbij is dat tevreden medewerkers en werkplezier de sleutel zijn tot een succesvolle organisatie.

Kelly combineert haar werkzaamheden voor abaud met haar eigen onderneming: Sparkell conceptstore en interieuradvies.