Om in control te blijven dien je je managementsystemen te onderhouden. Dit vergt veel administratieve werkzaamheden zoals het actueel houden van procedures en protocollen, het afhandelen van meldingen, het bewaken van de voortgang van verbetermaatregelen en het opstellen van rapportages.  Deze werkzaamheden kunnen wij voor je verzorgen of het nu om het kwaliteits- of informatiebeveiligingsmanagement gaat of om AVG compliance. abaud is hierbij jouw kwaliteitsadviseur en medewerker op afstand. Zo nodig komen we ook bij jou op de werkvloer voor een interne audit, een bewustwordingstraining, een risico-inventarisatie of helpen je met je directiebeoordeling. 

Voor onze Kwaliteitsmanagement as a service hebben we de software van Qarebase Company geselecteerd. De combinatie van advies en slimme software maakt dat we jouw onderneming optimaal kunnen ondersteunen. Zodat jij altijd in control bent over je managementsysteem, voorbereid bent op audits en inspectiebezoeken en kunt doen wat jij het liefst doet: zorg verlenen.

 

Onze werkwijze
  1. Samen met onze adviseurs bepalen we de doelstellingen voor jouw onderneming. 
  2. Onze supporters gaan aan de slag met de onderhoudswerkzaamheden en houden jouw managementsysteem volledig up-to-date.  Zo bewaken we de geldigheid van je protocollen, voeren wijzigingen op basis van veranderende wet- en regelgeving en richtlijnen voor je door, zorgen voor de afhandeling, analyse en opvolging van je incidentmeldingen, bewaken tijdslijnen en monitoren je uitkomstmetingen.
  3. Elk kwartaal ontvang je van ons een rapportage met de belangrijkste uitkomsten.
  4. Op basis van rapportages, gaan onze adviseurs met je in gesprek over de voortgang en de planning voor het komende kwartaal.

 

Staat jouw kwaliteitsmanagementsysteem nog in de kinderschoenen of ben je een startende onderneming Dan helpen we je eerst op weg met de inrichting en implementatie. Lees meer.

 

Onze abonnementen

Afhankelijk van jouw wensen, de aanwezige kennis en mankracht in jouw onderneming hebben bieden we verschillende abonnementen. Zo is ons Kwaliteitsmanagement as a service voor elke onderneming betaalbaar en sluit de dienst aan bij jouw behoefte.

Wil je meer weten? Neem contact op met Maud.