Abaud is dé boekhouder voor zorgondernemingen. Heb je vragen over je financiële administratie of jaarverantwoording? Neem contact op met Maud of Bas.

Boekhouders voor de zorg
Ons team bestaat uit enthousiaste en uitstekende boekhouders met jarenlange ervaring. Ze kunnen de complete financiële administratie verzorgen, eventueel in combinatie met je zorgadministratie maar we gaan net een stapje verder.  

Door het bijhouden van de boekhouding leren we de onderneming snel en goed kennen hierdoor kunnen we je gericht van advies voorzien over financiële risico’s en kansen. We beschikken over specifieke kennis van de zorg die cruciaal is om te zorgen voor een goede jaarverantwoording.  

We nemen je hele financiële administratie uit handen: 

  1. We stellen samen een begroting op en stellen vast wat voor jou de belangrijkste doelstellingen en uitkomsten zijn. 
  2. Onze supporters gaan aan de slag met jouw boekhouding. Je hebt live inzage via het dashboard. 
  3. Op afgesproken momenten ontvang je een uitgebreide rapportage waarin we je precies ziet hoe je ervoor staat. 
  4. Op basis van de rapportage volgt een adviesgesprek waarin kijken we of je op koers ligt voor het realiseren van je doelstellingen of dat sturing nodig is.  
  5. Aan het eind van elk jaar stellen we je jaarrekening op. We zorgen dat deze voldoet aan alle eisen die de NZA stelt aan de jaarverantwoording.  
  6. Optioneel verzorgen we de complete jaarverantwoording, waarbij wij het proces met de accountant voor je kunnen begeleiden.

 

Wij werken met Exact, mocht je de voorkeur hebben voor een ander boekhoudprogramma bespreken wij dat graag. Meer weten over onze abonnementen? Neem contact op met Bas.