Met trots kondigen we de lancering aan van het nieuwe abonnement bij abaud: De Vertrouwenspersoon.

Deze dienst biedt zorgondernemingen de mogelijkheid om een professionele externe vertrouwenspersoon in te schakelen voor het begeleiden en adviseren van medewerkers bij gevoelige of onprettige situaties.

De gecertificeerde vertrouwenspersoon van abaud, Andrea, is een ervaren professional met een achtergrond als rechter-plaatsvervanger en lid van de geschillencommissie. Daarnaast heeft ze uitgebreide ervaring in de zorgsector als toezichthouder en commissaris bij diverse zorgaanbieders. Haar unieke combinatie van empathie, analytisch vermogen en organisatiegevoeligheid stelt haar in staat om snel tot de kern van een probleem te komen en oplossingsgericht te handelen, zowel voor werknemers als werkgevers.

Hoewel veel kwesties intern kunnen worden opgelost, kan de inzet van een externe vertrouwenspersoon soms wenselijk zijn voor een objectieve en professionele benadering. Met de Vertrouwenspersoon via abaud kunnen zorgondernemingen vertrouwen op professionele en onafhankelijke ondersteuning om een positieve en veilige werkcultuur te bevorderen.

Neem contact op voor meer informatie over de Vertrouwenspersoon.

Andrea Dantuma is onderdeel van abaud als vertrouwenspersoon

Deel dit artikel