Abaud was donderdag 6 juni met het volledige team  aanwezig op het ZKN congres. We hebben een inspirerende dag gehad en waren trots om als sponsor bij te kunnen dragen aan dit evenement.

Tijdens het congres was veel aandacht voor de samenwerking tussen klinieken en ziekenhuizen. Iets waar wij vanuit abaud erg in geloven. Er werden inspirerende verhalen gedeeld van de samenwerking tussen De Kinderkliniek  en het Flevoziekenhuis, Annadal Kliniek en Maastricht UMC+ en  Centrum Oosterwal en Noordwest Ziekenhuisgroep. Stuk voor stuk prachtige voorbeelden van grensverleggende samenwerking.

Vanuit abaud organiseerden we de grote ‘IZA Zorgbestuurders Bingo’. De vraag hierbij was: welk spel speel jij? Ben je als zorgbestuurder klaar voor de toekomst van de zorg zoals het IZA deze schetst of word je vooral geleefd door de waan van de dag? De termen passende zorg, toekomstbestendige zorg en innovatie kwamen opvallend vaak voorbij. Tijdens de deelsessies werd er juist aandacht besteed aan de dagelijkse thema’s zoals contractering, goed werkgeverschap en kwaliteitsmanagement. De winnaars van onze bingo worden hierover bericht.

We willen ZKN graag bedanken voor het goed georganiseerde congres. Jullie hebben een fantastische dag neergezet! Op naar meer grensverleggende samenwerking en verbinding in de zorg!

Deel dit artikel