Heb jij een idee over hoe je de zorg anders of beter kunt organiseren? Wil je zelf een zorgonderneming, ZBC of kliniek starten maar weet je niet waar te beginnen? Laat abaud je wegwijs maken bij alles wat er komt kijken bij ondernemerschap in de zorg 

Wij kunnen je helpen met opstellen van een businesscase en het opstellen van een businessplan. We denken met je mee over de contractering met zorgverzekeraars. We kunnen alle wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt en aan moet voldoen voor je structureren en zorgen dat je vanaf het begin de juiste keuzes maakt. We zorgen dat je over de juiste vergunning en organisatiestructuur beschikt en helpen je in elke stap grip en overzicht te houden. 

We zijn er ook voor bestaande ondernemingen met een groeiambitie. We denken mee over de mogelijkheden tot uitbreiding van je zorgaanbod, capaciteit of adherentie.  

Maar ook voor ondernemingen die een fusie of overname overwegen is abaud jouw partner. Samen stellen we een plan op en we staan je bij in gesprekken.  

Neem contact op met Bas (06-20 71 91 70).